Kompatibilní verze
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g azeite
- 5 g mostarda
- 1 ¾ c. chá de sal
- ¼ c. chá de paprika
-
¼
c. chá de cerefólio seco
nebo ¼ c. chá de salsa seca - 250 g peito de frango s/ pele cortado ao meio longitudinalmente
- 600 g água
- 350 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 200 g abóbora Hokkaido cortada em cubos pequenos
- 100 g cebola cortada em fatias (1 cm aprox.)
- Pimenta q.b.
- 300 g maçã reineta cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 100 g leite meio-gordo
- 1 pitada de noz-moscada
- Salsa q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 12.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peru com molho de cogumelos
40min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Hambúrguer de tamboril e salmão
20 Min
Rolos de alho-francês recheados com frango e noz
55 min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3 Std. 30 Min
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Omelete de claras com curgete
30min
Beringela recheada com atum
1 Std.
Salada quente mediterrânica
30min
Arroz de couve-flor e pimentos com almôndegas
1 Std. 10 Min
Salmão com tomate e molho amarelo
1 Std.