Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'oignon
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de morue dessalée, coupée en morceaux
- 200 g de blancs d'œufs battus (6 blancs d'œufs env.)
-
200
g de chapelure de panko (voir "Conseil(s)")
nebo 200 g de chapelure - 500 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2236.5 kJ / 536.3 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 964.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guirlach nougat
1 Std. 30 Min
Pain plié méditerranéen sans gluten
1 Std. 15 Min
Chaudrée de poisson et fruits de mer
1 Std.
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Parfaits Piña colada façon gâteau au fromage
3h 35min
Pizza aux palourdes
1 Std. 45 Min
Baguette feuilletée
4h
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 Std. 30 Min
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1 Std. 35 Min
Mai Tai
Žádné hodnocení
Pains aux raisins
20sa 15 dk
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min