Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'oignon
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de morue dessalée, coupée en morceaux
- 200 g de blancs d'œufs battus (6 blancs d'œufs env.)
-
200
g de chapelure de panko (voir "Conseil(s)")
nebo 200 g de chapelure - 500 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2236.5 kJ / 536.3 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 964.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45min
Smoothie vert
5min
Virgin Blue Lagoon et glaçons de Noël
35min
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 Min
Ravioles de roquette, sauce tomate, jambon et mozzarella
1 Std. 30 Min
Gressins au romarin
1h 40min
Rouleaux de printemps aux légumes d'été
1h
Mojito black & white
10min
Salade bulgare chopska
15 Min
Salade de poulet, pêches et épinards aux noix
20min
Fromage à tartiner ail et fines herbes
12sa 5 dk