Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 huevos
- 2 pizcas de sal
- 300 g de arroz de grano corto
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 2 cda de aceite de ajonjolí
- 2 cdita de ajonjolí tostado
- 3 cdas de salsa de soya
-
½ - 1
cdita de pasta de chile coreano
nebo 1 - 2 pizcas de chile molido - ½ - 1 cdita de aceite de ajonjolí
- 1 cdita de vinagre de arroz
- 1 cdita de cebolla cambray, sólo parte verde, picado
- ¼ cdita de azúcar
- 5 hojas de alga nori
- 2 zanahorias, peladas, en julianas
- 120 g de pepino, sin semillas, en julianas
- 2 cebollas cambray, en julianas
- 50 - 80 g de col morada, en julianas
- 5 - 10 cdas de kimchi (volitelně)
- ajonjolí tostado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1497.6 kJ / 357.9 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1176.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 min
Verduras con hummus de ajonjolí
10min
Chocolate Caliente de Matcha TM6
10min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13 Std. 10 Min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Empanadas de soja
20 min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 godz. 30 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Empanadas veganas de espirulina
40 Min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 Min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2h 10 min