
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, timo, maggiorana)
- 2 foglia di alloro fresca
- 800 g di carne di vitello lingua (pulita e senza le parti grasse)
- 60 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota pelata e a pezzi
- 20 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di passata di pomodoro
- 150 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 300 g di cipolline borettane, sgoccilate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 596.5 kcal / 2496 kJ
- Protein
- 36.9 g
- Tuk
- 45.7 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 518.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menù: Cotechino, lenticchie e crema per Pandoro (Bimby Friend)
1hod.
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4hod. 30min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1hod. 30min
Capriolo alla valdostana
1hod. 45min
Ossobuco Sottovuoto
12hod. 40min
Coda alla vaccinara
3hod.
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Trippa alla parmigiana
1hod. 20min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16hod. 30min
Fegato alla veneziana
35min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min
Spezzatino di carne con polenta
4hod.