Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, timo, maggiorana)
- 2 foglia di alloro fresca
- 800 g di carne di vitello, lingua (pulita e senza le parti grasse)
- 60 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di passata di pomodoro
- 150 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 300 g di cipolline borettane, sgoccilate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2496 kJ / 596.5 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 45.7 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 518.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Trippa in bianco alla napoletana
1 godz. 30 min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Ossobuco Sottovuoto
12 godz. 40 min
Pepata di cozze
45 min
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Trippa all'empolese
1 godz. 15 min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 godz.