Kompatibilní verze
Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di anacardi non salati
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di bocconcini di carne di agnello senza nervi (4x4 cm), preferibilmente taglio spalla
- 200 g di panna da cucina
- 200 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di garam masala
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di curcuma in polvere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- 1200 g di acqua
- 240 g di riso Venere
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3439.3 kJ / 822 kcal
- Protein
- 47.6 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 96.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cottura del riso basmati
35min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30 min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato
40min
Brew zenzero e limone
1u.
Asparagi sottovuoto
50min
Insalata di riso con pollo al curry e cocco
50min
Scalogno insaporito (250 g)
20min
Aperitivo agrodolce (TM6)
10min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Uova sode colore giallo
55min