Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di riso integrale a chicco lungo
- 40 g di noci pecan tostate
- 40 g di gherigli di noci tostati
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 350 g di funghi champignon freschi a fette
- 50 g di salsa di soia
- 10 g di olio di sesamo tostato
-
30
g di aceto bianco
nebo 30 g di aceto di mele - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- 700 g di acqua
- ½ - ¾ cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiai di semi misti, (e.s. zucca, girasole), tostati
- 2 - 3 cipollotti a fette diagonali
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1495.7 kJ / 357.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 26.5 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 936.8 mg
Alternativní recepty
Cottura del farro perlato
35min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del farro integrale
8h 40min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Cottura del riso basmati
35min
Insalata di legumi (vegan)
50min
Insalata di riso rosso
1 Std.
Insalata di riso integrale vegetariana (Cuoci uova)
35min
Riso nero vegetariano
35min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1 Std. 30 Min
Riso basmati, fave e piselli (TM6)
40min
Cottura del miglio
45min