Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g de arroz
- 300 g de harina panificable sin gluten
- 2 g de levadura prensada fresca
- 300 g de agua helada
- 10 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1793.8 kJ / 428.7 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 905.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes dulces de trigo sarraceno (sin gluten)
35 Min
Crêpes sin gluten
45 Min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Bagels sin gluten
1h 50min
Tostas de pan esenio de 3 sabores
72 Std.
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Pan mediterráneo sin gluten
1 Std. 20 Min
Scones sin gluten
30 Min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Piadinas sin gluten
45 Min
Gofres sin gluten
50 Min