
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 顆 檸檬
- 30 克 珍珠干貝
- 1500 克 水
- 500 克 生白蝦
- 黑胡椒粗粒 ,少許
- 600 克 淡菜 ,半殼,洗淨
- 1 隻 中卷 ,洗淨切圈
- 4 個 干貝 ,去殼
- 30 克 無鹽奶油
- 120 克 米
- ½ 茶匙 鹽
- 100 克 玉米粒
- 1 顆 蛋白
- 少許 鹽
- 少許 巴西利 ,切碎
- 少許 黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 517.5 kcal / 2163.1 kJ
- Protein
- 61.6 g
- Tuk
- 15.5 g
- Sacharidy
- 41.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 470.1 g
- Sodík
- 2429.1 mg