海陸鍋-蒜泥白肉+蔥香蝦蛄花枝+香菇芋頭粥

海陸鍋-蒜泥白肉+蔥香蝦蛄花枝+香菇芋頭粥

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    40 克
  • 乾香菇 泡發切絲
    15 克
  • 1300 克
  • 生蝦蛄,帶殼
    1 - 2 隻
  • 花枝 (小花枝),洗淨
    200 克
  • 切段,留取一些切蔥花
    3 - 4 支
  • 五花肉片 (約0.2公分薄),切5公分寬
    250 克
  • 130 克
  • ½ 克
  • 油蔥酥
    1 大匙
  • 芋頭 去皮,切塊
    200 克
  • 芹菜 切末
    2 - 3 根
  • 白胡椒粉 適量
  • 醬油膏 沾醬用
  • 五味醬 沾醬用(詳見要訣)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 344.9 mg
Protein 40 g
Kalorie 2155.4 kJ / 515.7 kcal
Tuk 17.8 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 266.7 g
Sacharidy 47.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...