Zařízení & příslušenství
海陸鍋-蒜泥白肉+蔥香蝦蛄花枝+香菇芋頭粥
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭40 克
-
乾香菇 泡發切絲15 克
-
水1300 克
-
生蝦蛄,帶殼1 - 2 隻
-
花枝 (小花枝),洗淨200 克
-
蔥 切段,留取一些切蔥花3 - 4 支
-
五花肉片 (約0.2公分薄),切5公分寬250 克
-
米130 克
-
鹽½ 克
-
油蔥酥1 大匙
-
芋頭 去皮,切塊200 克
-
芹菜 切末2 - 3 根
-
白胡椒粉 適量
-
醬油膏 沾醬用
-
五味醬 沾醬用(詳見要訣)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
344.9 mg
Protein
40 g
Kalorie
2155.4 kJ /
515.7 kcal
Tuk
17.8 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
266.7 g
Sacharidy
47.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蒸鮮海鮮火鍋‧粥
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan