
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sayur dan Bihun yang Diblansir
-
85
g bihun
nebo 85 g soun - 100 g taoge
- 100 g kol iris tipis-tipis
- 1500 g air
Soto Ayam
- 100 g bumbu kuning suhu ruang
- 1 ayam kampung utuh (berkisar 600 g), ceker dan leher dibuang, potong menjadi 8 bagian (lihat tips)
- 5 daun jeruk purut segar
- 3 daun salam segar
- 1 ½ sdt garam sesuai selera
- 1 sdt kaldu ayam bubuk
- ¼ sdt lada putih bubuk
- 5 telur rebus matang sempurna potong bagi dua
- 2 jeruk nipis potong wedges
- bawang goreng untuk hiasan
- 1 tangkai seledri dicincang, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 771 kcal / 3225 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 1104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup krim jamur
20min
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení
Sup Ayam Janek
Žádné hodnocení
Sup Asam Pedas
55min