Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g arroz, grão curto tipo japonica
- 2 dentes de alho
- 40 g cebolo (spring onion) parte branca e verde, cortada em fatias
-
20
g óleo
nebo 20 g azeite - 200 g fiambre cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 150 g couve pak-choi (1 unid. aprox.), cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 360 g água, mais q.b. p/ cobrir
- 10 g vinho de arroz Shaoxing
- 5 g vinagre de arroz
- 20 g molho de soja light
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2049.8 kJ / 489.9 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1817.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de alho-francês e maruca em papelote com ervilhas e ovos escalfados
1 Std.
Sopa de entulho com tortellini
30 Min
Beringela assada com queijo de cabra - TM5
40 Min
Rösti suíço - TM6
9u.
Salada de salsicha, queijo e rabanetes - TM6
25 Min
Carpaccio de rabanete com peixe - TM6
30 Min
Kebab de miso
50 Min
Sopa goulash deluxe
2 Std.
Gratinado de batata e aipo
1 Std. 10 Min
Bifes enrolados com cornichons e couve-roxa
Žádné hodnocení
Grão-de-bico com chouriço e espinafres
25 Min
Salmão com molho holandês, espargos e arroz
45 Min