Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g arroz, grão curto tipo japonica
- 2 dentes de alho
- 40 g cebolo (spring onion) parte branca e verde, cortada em fatias
-
20
g óleo
nebo 20 g azeite - 200 g fiambre cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 150 g couve pak-choi (1 unid. aprox.), cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 360 g água, mais q.b. p/ cobrir
- 10 g vinho de arroz Shaoxing
- 5 g vinagre de arroz
- 20 g molho de soja light
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2049.8 kJ / 489.9 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1817.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de batata e brócolos com frango gratinado
1 Std. 20 Min
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1h 30min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2h
Borrego recheado com frutos secos
Žádné hodnocení
Arroz no forno com maçã ralada - TM6
50min
Bacalhau com massa e molho de pimento morrone
45min
Frango grelhado vietnamita com molho de erva-príncipe e arroz (sem glúten)
30min
Menu: Caril thai vegan, arroz jasmine e sorbet de manga e coco vegan
1h
Menu: Espargos, Arroz de parmesão e molho de limão; Espuma de frutos vermelhos
Žádné hodnocení
Vichyssoise com massa
Žádné hodnocení
Batata-doce recheada, maionese de banana e salada de couve
50min
Asas de frango 5 especiarias
45min