Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g água
- 800 g batata, casca vermelha s/ casca, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 4 c. sopa de azeite p/ untar
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 200 g crème-fraîche
- 100 - 150 g salmão fumado cortado em fatias e depois em tiras (0,5x3 cm aprox.)
- 50 g caviar preto
-
10
g mistura de rebentos
nebo 10 g aneto, fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 461.2 kJ / 110.2 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 255.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada de bacalhau
1h 20min
Quindim
Žádné hodnocení
Choux de queijo e azeitonas
55 Min
Tartes de massa filo com morangos e queijo de cabra
30min
Folhados de Natal: De pato e de lentilhas
6 godz. 20 min
Corujas de queijo
15min
Geleia de pimento
1h
Trutas recheadas à moda de Bragança
Žádné hodnocení
Tarteletes de clementinas
40min
Bruschetta bar
1h
Cogumelos Portobello fatiados com chimichurri de abacate
30min
Migas de batata à alentejana
45 Min