Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g água
- 800 g batata, casca vermelha s/ casca, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 4 c. sopa de azeite p/ untar
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 200 g crème-fraîche
- 100 - 150 g salmão fumado cortado em fatias e depois em tiras (0,5x3 cm aprox.)
- 50 g caviar preto
-
10
g mistura de rebentos
nebo 10 g aneto, fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 461.2 kJ / 110.2 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 255.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo Wellington com puré de batata, cenoura molho de vinho doce
2sa 40 dk
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
8 Std. 50 Min
Fatias de pão escuro com sementes, abacate e ovo escalfado
1h 50min
Chamuças de amêndoa e ovos-moles
1u. 20min
Ninhos crocantes de Páscoa com salada de ovo
1u.
Choux de camarão com molho de açafrão
1h 30 min
Bolachas dominó
2h 20 min
Rolo de salmão com abacate
1u. 20min
Lombinho de porco Wellington com puré de ervilhas e molho de champanhe
1h 15min
Pulled pork
4h 30min
Cheesecake japonês
1u. 45min
Bife Wellington
50min