Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 250 g cevada perolada
- 15 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g rabanete cortado em rodelas finas
- 140 g milho cozido, escorrido
- ½ pepino cortado em cubos
- 150 g tomate-cereja de várias cores, cortado em metades
- 50 g queijo feta, grosseiramente esfarelado
- 1 pé de cebolinho picado
- 1 dente de alho (opcional)
- 200 g iogurte c/ 3,5% gordura
- 10 g mostarda
- 10 g mel
- 15 g vinagre
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- ½ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1083 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 627 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de quinoa e feijão-verde
30 Min
Salada de quinoa colorida
50min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1h 30min
Salada fria de quinoa e pepino
30 Min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50min
Salada de quinoa com tofu
55 Min
Caril de bacalhau e coco
25 Min
Tarte tatin de marmelos
1h 20min
Cevada com ratatouille
40min
Millet
45 Min
Quinoa
30 Min
Salada de quinoa com feijão-preto
20min