Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de queso de cabra
- 1 - 2 dientes de ajo
- 500 g de remolacha cocida en trozos
- 300 g de tomate maduro en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 40 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 15 g de vinagre de jerez
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Protein
- 5.65 g
- Sacharidy
- 5.12 g
- Tuk
- 20.08 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Salmorejo de atún ligero
1 Std. 10 Min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 min
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15 min
Salmorejo sin gluten
10min
Salmorejo de grana y oro
45 Min
Salmorejo para dos
45 Min
Salmorejo de espárragos
10min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Gazpacho de remolacha
10min
Salmorejo
10min
Ajoblanco
5 min