Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de arroz de grano redondo
- 1000 g de gambones crudos enteros
- 1100 g de agua
- 250 g de zanahoria en trozos
- 150 g de cebolleta en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 25 g de mantequilla
- 100 g de coñac
- 200 g de tomate triturado en conserva
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 pastillas de caldo de pescado
- 20 gotas de tabasco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 998 kJ / 239 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de puerro con parmesano
45 min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Sopa marinera asturiana
30 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1 godz.
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 godz.
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Crema de verduras y gambas
1 godz.
Crema de marisco
40min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Crema con rape y gambas
30 min
Rape en salsa americana
1 godz.