Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ verse jalapeñopeper, ontpit en gehalveerd
- 20 g rode ui
- 4 takjes verse koriander, enkel de bladeren
- 2 snuifjes gemalen komijn
- 2 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 20 g limoensap (± 1 limoen)
- 2 tl avocado-olie
- 250 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (1 cm)
- 800 - 1000 g watermeloen (± ¼ watermeloen)
- 2 - 3 druppels tabasco, om op te dienen (volitelně)
- ½ avocado, enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 209 kJ / 49.7 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 30.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 godz. 15 min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení