客家紅糟蒸魚片
TM5 TM6

客家紅糟蒸魚片

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 2 片 紅鯛魚片 (約400克),洗淨,切塊
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 1 大匙 米酒
  • 1 小撮 太白粉
  • 2 茶匙 香油
  • 5 粒 蒜頭
  • ½ 根 新鮮辣椒, 切段
  • 10 克 薑
  • 1 大匙 紅糟醬
  • 530 克 水 (含料理和蒸煮用水)
  • ½ 包 鴻喜菇 (約50克),切小丁

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
399 kJ / 95 kcal
Protein
6.2 g
Sacharidy
1.6 g
Tuk
5.8 g
Vláknina
0.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty