Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
- 125 gramů mléka
- 250 gramů chlebové mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- hladká mouka, na pomoučení
- 4 sušená rajčata, v oleji, scezená
- 8 vypeckovaných zelených oliv
- hladká mouka pro posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 2119 kJ / 567 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sýrové fondue s bagetou
25 Min
Okurkové pickles
Žádné hodnocení
Croquembouche s pomerančovým krémem a čokoládou
10u.
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
Žádné hodnocení
Kroupy se žampióny
55 Min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1 Std.
Arašídové cookies na druhou
30 Min
Brynzové tyčinky
2 Std.
Houbové muffiny
40 Min
Mrkvový kaviár
20 Min
Švestková omáčka
43min
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3 Std. 50 Min