Zařízení & příslušenství
Mrkvové pesto
Příprava 20min.
Celkový 30min.
10 porcí
Suroviny
-
1 čajová lžička soli
-
20 gramů mrkvové natě na kousky
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
100 gramů parmazánu na kousky
-
2 plátky čerstvého zázvoru oloupaného, 3 mm celkem
-
2 stroužky česneku napůl
-
400 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů slunečnicového oleje
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajovou lžičku nastrouhané citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)
-
70 gramů slunečnicových semínek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
783 kJ /
187 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční menu
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Dýňový hummus
1hod.
Čočka s krevetami
20min.
Zázvorovo-banánový pudink
1hod. 5min.
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Žádné hodnocení
Angreštový crumble
1hod.
Plněný lilek po orientálsku
1hod. 20min.
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1hod. 20min.
Vánoční koláč se sušeným ovocem a mandlemi
2hod. 30min.
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10min.
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min.
Kořeněný dýňový džem
40min.