Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené fazole haricot
Příprava 10min.
Celkový 14hod. 40min.
250 gramů
Suroviny
-
250 gramů bílé fazole, malých250 gramů fazolí haricot
-
voda na namočení
-
1000 gramů vývaru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
69.2 mg
Protein
1.8 g
Kalorie
146.4 kJ /
35 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vařené jáhly
45min
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Restovaná zeleninová směs
30min
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20min
Mouka, z obilných zrn nebo luštěnin
5min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Majonéza z červené čočky
11h 15min
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min
Kroupy se žampióny
55min