Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené fazole haricot
Příprava 10min.
Celkový 14hod. 40min.
250 gramů
Suroviny
-
250 gramů bílé fazole, malých250 gramů fazolí haricot
-
voda na namočení
-
1000 gramů vývaru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
69.2 mg
Protein
1.8 g
Kalorie
146.4 kJ /
35 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ovesné mléko
1hod. 10min.
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30min.
Vařené jáhly
45min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Majonéza z červené čočky
11hod. 15min.
Pohanková mouka
5min.
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40min.
Čočka na kari s dýní v páře
1hod. 15min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1hod. 45min.
Fazole po bretaňsku
35min.