Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
gramů fazolí haricot
nebo 250 gramů bílých fazolí, malých - voda, na namočení
- 1000 gramů vývaru
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 57.5 g
- Sodík
- 1260 mg
Alternativní recepty
Pomalu vařená cizrna
14 Std. 40 Min
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Žádné hodnocení
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 Min
Bramborové curry s květákem
1 Std. 10 Min
Mouka, z obilných zrn nebo luštěnin
5 Min
Alternativa smetany na bázi kešu
6h
Cuketový bowl s tofu
40min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1 Std. 25 Min
Čočka na kari s dýní v páře
1 Std. 15 Min
Falafel
1 Std.
Moravské zelí
25 Min