Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené fazole haricot
Příprava 10min.
Celkový 14hod. 40min.
250 gramů
Suroviny
-
250 gramů bílé fazole, malých250 gramů fazolí haricot
-
voda na namočení
-
1000 gramů vývaru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
69.2 mg
Protein
1.8 g
Kalorie
146.4 kJ /
35 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené meruňkovo-rýžové brûlée
5hod. 35min.
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Bílý jogurt ve Varoma
12hod.
Majonéza z červené čočky
11hod. 15min.
Pohanková mouka
5min.
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min.
Alternativa smetany na bázi kešu
6hod.
Fermentovaná ovesná kaše
8hod. 10min.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.
Pohankové noky do polévky
40min.
Kroupy se žampióny
55min.