Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené fazole haricot
Příprava 10min.
Celkový 14hod. 40min.
250 gramů
Suroviny
-
250 gramů bílé fazole, malých250 gramů fazolí haricot
-
voda na namočení
-
1000 gramů vývaru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
69.2 mg
Protein
1.8 g
Kalorie
146.4 kJ /
35 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené meruňkovo-rýžové brûlée
5hod. 35min.
Vařené jáhly
45min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min.
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min.
Pšeničná mouka
Žádné hodnocení
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min.
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min.
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min.
Kroupy se žampióny
55min.
Kroupový salát s rajčaty
45min.