
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
gramů fazolí haricot
nebo 250 gramů bílých fazolí malých - voda na namočení
- 1000 gramů vývaru
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 35 kcal / 146.4 kJ
- Protein
- 1.8 g
- Tuk
- 0.2 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 69.2 mg
Alternativní recepty
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min
Cizrnové karbanátky
11hod. 10min
Vařené jáhly
45min
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min
Restovaná cibule a česnek
Žádné hodnocení
Majonéza z červené čočky
11hod. 15min
Cizrnová mouka
45min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Žádné hodnocení
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10min
Fazolové pyré
15min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Kroupy se žampióny
55min