Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené fazole haricot
Příprava 10min.
Celkový 14hod. 40min.
250 gramů
Suroviny
-
250 gramů bílé fazole, malých250 gramů fazolí haricot
-
voda na namočení
-
1000 gramů vývaru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
69.2 mg
Protein
1.8 g
Kalorie
146.4 kJ /
35 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min.
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
25min.
Zeleninový vývar se zázvorem
4hod. 15min.
Vařené jáhly
45min.
Domácí ricotta
1hod. 15min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Pohanková mouka
5min.
Kroupy se žampióny
55min.
Pohankové noky do polévky
40min.
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min.
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min.
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1hod. 10min.