Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
gramů fazolí haricot
nebo 250 gramů bílých fazolí, malých - voda, na namočení
- 1000 gramů vývaru
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 57.5 g
- Sodík
- 1260 mg
Alternativní recepty
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Vařené jáhly
45min
Citrónovo-makový koláč (bezlepkový)
1 Std. 15 Min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min
Falafel
1h
Majonéza z červené čočky
11 godz. 15 min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Žádné hodnocení
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Mouka, z obilných zrn nebo luštěnin
5min
Kroupy se žampióny
55 Min
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Pohanková mouka
5min