Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dresink
- 50 gramů červené cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů oleje z vlašských ořechů
- 20 gramů minerální vody, neperlivé
- 10 gramů limetkové šťávy, čerstvě vylisované
- 1 čajová lžička oregána
- 1 čajová lžička kmínu, mletého
- 1 čajová lžička mletého chilli
- 1 rovná čajová lžička soli
Salát
- 180 gramů quinoy
- 1000 gramů vody
- 230 gramů fazolí kidney bean, konzervovaných, okapaných
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů rajčat, na menší kousky
-
100
gramů feta sýru, na kostky,
nebo 100 gramů sýru salátového typu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 623 kJ / 148 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 19.25 g
- Tuk
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole po bretaňsku
35 Min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Gratinované cukety a rajčata
1h
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1h 35 min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min
Americké pečené fazole
Pas d’évaluation
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1h 10min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20 min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Avokádovo-hráškový hummus
30min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 Min