
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
gramů lociky na přiměřeně velké kousky
nebo 400 gramů salátu, typ Lollo Biondo na přiměřeně velké kousky - 240 gramů jablek nakyslých, na plátky (5 mm)
- 150 gramů sýru čedaru na kousky
- 3 stonky kerblíku, čerstvého otrhaného
- 100 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 40 gramů jablkového želé (volitelně)
- 50 - 70 gramů jablečného octa podle chuti
- 10 gramů hořčice
- 100 gramů olivového oleje
- 50 gramů jablečného džusu
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 320 kcal / 1338 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křenová pomazánka
7min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Salát s cuketou a chřestem
35min
Gratinované cukety a rajčata
1h
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Brokolicový salát s goji
10min
Green fresh
10min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1h
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Avokádová pomazánka
7min