Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů lociky, na přiměřeně velké kousky
- 240 gramů jablek, nakyslých, na plátky (5 mm)
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 3 stonky kerblíku, čerstvého, otrhaného
- 100 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 40 gramů jablkového želé (volitelně)
- 50 - 70 gramů jablečného octa, podle chuti
- 10 gramů hořčice
- 100 gramů olivového oleje
- 50 gramů jablečného džusu
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avokádový tatarák
15 Min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem pro TM6
Žádné hodnocení
Dip se sušenými rajčaty a koriandrem
20min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 Min
Placky z ovesných otrub (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Tvarohová pomazánka s pečenými banány
20min
Špenátový salát s kuřetem a se sušenými rajčaty
35min
Pomazánka z lilku
45min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10 Min
Rillettes z uzeného lososa
10 Min