Listový salát s jablky a čedarem
TM31 TM5 TM6

Listový salát s jablky a čedarem

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 400 gramů lociky, na přiměřeně velké kousky
  • 240 gramů jablek, nakyslých, na plátky (5 mm)
  • 150 gramů sýru čedaru, na kousky
  • 3 stonky kerblíku, čerstvého, otrhaného
  • 100 gramů vlašských ořechů, loupaných
  • 40 gramů jablkového želé (volitelně)
  • 50 - 70 gramů jablečného octa, podle chuti
  • 10 gramů hořčice
  • 100 gramů olivového oleje
  • 50 gramů jablečného džusu
  • ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1338 kJ / 320 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
10 g
Tuk
28 g
Cholesterol
16 mg
Vláknina
1.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše