Listový salát s jablky a čedarem

Listový salát s jablky a čedarem

4.6 7 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
8 porcí

Suroviny

  • 400 gramů lociky na přiměřeně velké kousky
    400 gramů salátu, typ Lollo Biondo, na přiměřeně velké kousky
  • 240 gramů jablek nakyslých, na plátky (5 mm)
  • 150 gramů sýru čedaru na kousky
  • 3 stonky kerblíku, čerstvého otrhaného
  • 100 gramů vlašských ořechů, loupaných, na půlky
  • 40 gramů jablkového želé (volitelně)
  • 50 - 70 gramů jablečného octa podle chuti
  • 10 gramů hořčice
  • 100 gramů olivového oleje
  • 50 gramů jablečného džusu
  • ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 8 g
Kalorie 1338 kJ / 320 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...