Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 phút
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 phút
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 godz. 40 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3h 30min
Pollo speziato sottovuoto
1ωρ. 50 λεπτ.
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min