Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Carote sottovuoto al miele
1h 20 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 godz. 45 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3h
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 Min
Asparagi sottovuoto
50min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 Std. 10 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30 min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h