Salmone con miso e salsa gochujiang piccante

Salmone con miso e salsa gochujiang piccante

4.8 4 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 7hod. 30min.
10 porzioni

Suroviny

  • 4 spicchi di aglio
  • 40 g di zenzero, radice fresca pelata
  • 80 g di miele
  • 15 g di aceto bianco
  • 60 g di salsa piccante coreana
  • 60 g di miso
  • 20 g di salsa di soia
  • 30 g di olio di sesamo tostato
  • 1 salmone intero eviscerato (circa 2 kg)
  • 4 cucchiai di olio di semi di girasole
  • 200 g di funghi shiitake freschi a fette di 5 mm
  • 2 cucchiai di olio di sesamo tostato
  • 1 rametto di cipollotto a fette di 2 mm
  • semi di sesamo, tostati (volitelně) bianchi o neri
  • 2 limoni a spicchi
  • 10 g di erbe aromatiche (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 583.7 mg
Protein 10.4 g
Kalorie 1028.4 kJ / 245.8 kcal
Tuk 17.4 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 13.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...