Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 spicchi di aglio
- 40 g di zenzero, radice fresca, pelata
- 80 g di miele
- 15 g di aceto bianco
- 60 g di salsa piccante coreana
- 60 g di miso
- 20 g di salsa di soia
- 30 g di olio di sesamo tostato
- 1 salmone intero eviscerato (circa 2 kg)
- 4 cucchiai di olio di semi di girasole
- 200 g di funghi shiitake freschi, a fette di 5 mm
- 2 cucchiai di olio di sesamo tostato
- 1 rametto di cipollotto, a fette di 2 mm
- 2 limoni, a spicchi
- semi di sesamo, tostati bianchi o neri (volitelně)
- 10 g di erbe aromatiche (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1028.4 kJ / 245.8 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 17.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 583.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 min
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50 min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1 godz. 10 min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Pollo alla pechinese
55 min
Zuppetta di gamberi
1h
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1 godz. 10 min
Sushi allo spada affumicato
55 min
Curry di ceci (vegan)
1h
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3h
Uramaki di salmone
2h 30min