
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 spicchi di aglio
- 40 g di zenzero, radice fresca pelata
- 80 g di miele
- 15 g di aceto bianco
- 60 g di salsa piccante coreana
- 60 g di miso
- 20 g di salsa di soia
- 30 g di olio di sesamo tostato
- 1 salmone intero eviscerato (circa 2 kg)
- 4 cucchiai di olio di semi di girasole
- 200 g di funghi shiitake freschi a fette di 5 mm
- 2 cucchiai di olio di sesamo tostato
- 1 rametto di cipollotto a fette di 2 mm
- semi di sesamo, tostati bianchi o neri (volitelně)
- 2 limoni a spicchi
- 10 g di erbe aromatiche (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 245.8 kcal / 1028.4 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 17.4 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 583.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1hod.
Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta
30min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45min
Crema all'aglio
50min
Pad thai (per 1 persona)
35min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Yakisoba con gamberi
30min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Biscotti sandwich al burro di arachidi
30min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15min