Zařízení & příslušenství
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Příprava 25min.
Celkový 30min.
8 porties
Suroviny
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
333.4 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
565.1 kJ /
135.1 kcal
Tuk
7.2 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
18.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feestelijk Buffet
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Gevulde vis
1h 50min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nenhuma avaliação
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Venkelsapje
10min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nenhuma avaliação
Broccoli-ham omelet
35min
Rode bietensalade
10min