
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Belgische witloof
- 20 g gekonfijte gember
- 40 g pecannoten
- 150 g selderstengel in stukken (5 mm)
- 1 appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 1 rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g mayonaise
- 2 tl geraspte citroenschil
- 40 g citroensap
- 1 tl honing
- 1 el verse tijm enkel de bladeren
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 granaatappel ontpit
- 10 g microgreens
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 135.1 kcal / 565.1 kJ
- Protein
- 2.2 g
- Tuk
- 7.2 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 333.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
5 Std.
Tandoori kip wraps
50 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min