Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Belgische witloof
- 20 g gekonfijte gember
- 40 g pecannoten
- 150 g selderstengel, in stukken (5 mm)
- 1 appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 1 rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g mayonaise
- 2 tl geraspte citroenschil
- 40 g citroensap
- 1 tl honing
- 1 el verse tijm, enkel de bladeren
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 granaatappel, ontpit
- 10 g microgreens
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 333.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bessenschuim
10 Min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Gestoomde Chinese groenten
Keine Bewertungen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Keine Bewertungen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Aardbeien curryketchup
Keine Bewertungen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Zalm met venkel
40 Min