Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney

Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 10hod. 30min.
16 porties

Suroviny

Terrine
  • half gekookte eenden foie gras vers of diepgevroren (5 uur ontdooid op kamertemperatuur indien bevroren)
    300 g
  • gemalen piment
    ½ tl
  • zout
    2 el
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes
  • armagnac
    1 el
  • gedroogde vijgen
    150 g
  • sneetjes spek
    350 g
  • verse peterselie enkel de bladeren
    3 takjes
  • varkensgehakt
    450 g
  • kippengehakt
    350 g
  • room
    150 g
  • brandy
    40 g
  • zout
    1 afgestreken tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • pistachenoten gepeld, ongezouten of gezouten
    50 g
Porto en vijgen chutney
  • uien gehalveerd
    100 g
  • kleine vijgen in stukken (1 cm)
    400 g
  • suiker
    200 g
  • witte wijnazijn
    100 g
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes
  • gemalen kaneel
    2 snuifjes
  • porto
    100 g
Afwerking
  • gemalen zwarte peper
    1 tl
  • fleur de sel
    1 tl
  • pimentbessen
    1 tl
  • microgreens
    20 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 2692.4 mg
Protein 24 g
Kalorie 2985.9 kJ / 713.7 kcal
Tuk 47.6 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 17.2 g
Sacharidy 43.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...