Zařízení & příslušenství
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
16 porties
Suroviny
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
244.7 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
453.7 kJ /
108.4 kcal
Tuk
6.7 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feestelijk Buffet
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Žádné hodnocení
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min.
Lactosevrije tiramisu
Žádné hodnocení
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min.
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Aardbeien curryketchup
Žádné hodnocení
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1hod. 15min.
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení
Kweeperentaart
50min.
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Žádné hodnocení