Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 pimientos rojos (250-300 g c/u)
- 2 dientes de ajo
- 2 cucharaditas de albahaca seca
- 100 g de zanahoria en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de aceitunas verdes sin hueso
- 60 g de tomates secos en aceite (escurridos)
- 30 g de filetes de anchoa en aceite
- 500 g de carne picada mixta
- 80 g de vino tinto
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 60 g de pasas sin semillas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1936 kJ / 462 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 659.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2h 45min
Tallarines con carbonara vegetariana
30min
Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar
55 min
Pimientos rellenos con salsa de tomate
2 godz. 15 min
Batatas Hasselback
1 godz. 15 min
Pastel de carne oriental
1 godz.
Tortilla de manzana a la canela con crema inglesa
25min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 godz.
Tortilla al horno con guisantes
30min
Coliflor Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 godz. 30 min
Lasaña de champiñones
2 godz.