Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 potimarron
- 2 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 100 g d'huile d'olive
- 250 g de farine de blé
- 110 g d'eau
- 1 c. à café rase de thym déshydraté
- 100 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 80 g de noix décortiquées
- 4 branches de thym frais
- 1 c. à soupe bombée de miel
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3121.3 kJ / 750 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 45.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 1110.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Risotto au potimarron
1h
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1h 15min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Crumble épicé de légumes
1h 15min
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2h
Tarte tatin carotte et ricotta
3sa 20 dk