Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- ½ c. à café de sel, et un peu pour l'appareil
- 650 g d'eau
- 3 blancs de poireau, coupés en trois
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu
- 125 g de fromage à pâte persillée (bleu)
- 12 cerneaux de noix, concassés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3158 kJ / 761 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 60 g
Alternativní recepty
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1 Std. 10 Min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2 Std.
Quiche aux légumes du soleil et feta
1 Std. 30 Min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1 Std.
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 godz. 55 min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2h 40 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min