Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- ½ c. à café de sel, et un peu pour l'appareil
- 650 g d'eau
- 3 blancs de poireau, coupés en trois
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu
- 125 g de fromage à pâte persillée (bleu)
- 12 cerneaux de noix, concassés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3158 kJ / 761 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 60 g
Alternativní recepty
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Quiche épinards et lardons
1 Std. 10 Min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1 Std. 10 Min
Quiche aux épinards et poivron rouge
1h
Quiche au brocoli, à la pancetta et au cheddar
2 godz. 20 min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 Std. 55 Min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Tarte Tatin de tomates
1h
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Couronne royale au camembert
2 godz. 25 min