Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- ½ c. à café de sel, et un peu pour l'appareil
- 650 g d'eau
- 3 blancs de poireau, coupés en trois
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu
- 125 g de fromage à pâte persillée (bleu)
- 12 cerneaux de noix, concassés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3158 kJ / 761 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 60 g
Alternativní recepty
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min
Quiche aux épinards et feta
1 godz. 20 min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2h 30min
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2h 40min
Quiche au blé complet, champignons et herbes
2 godz. 10 min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2h
Tarte Tatin de tomates
1h
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1 godz. 10 min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h
Quiche aux poireaux et reblochon
1h