Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de poireaux, en rondelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de crème de soja
- 4 fromages de chèvre frais, type rocamadour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1733 kJ / 417 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 Min
Tarte aux champignons et beaufort
1 Std. 15 Min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30 Min
Flamiche sans pâte au tofu fumé
50 Min
Gratin de pâtes au chèvre
40 Min
Gratin de patate douce
50 Min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 Std.
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30 Min
Purée de légumes racines au romarin
45 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 Min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40 Min