
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de poireaux en rondelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de crème de soja
- 4 fromages de chèvre frais type rocamadour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 417 kcal / 1733 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 13 g
Alternativní recepty
Lasagne à la butternut
2hod.
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
20min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25min
Velouté d'aubergine
45min
Chakchouka à l'avocat
25min
Boulettes lentilles-champignons, purée de chou-fleur, sauce à la moutarde
1hod. 40min
Risotto au chou-fleur
45min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Lasagne chèvre et courgette
1hod.
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min