Sup Mi Ramen Jepang

Sup Mi Ramen Jepang

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
4 porsi

Suroviny

  • samcan daging babi, tanpa tulang, dengan kulit disayat
    400 g
  • siung bawang putih
    3
  • minyak wijen
    10 g
  • shoyu (kecap asin Jepang)
    60 g
  • air
    2000 g
  • pasta kaldu ayam (lihat tips)
    3 sdt
  • cuka hitam
    1 sdt
  • jahe segar iris-iris (3 mm)
    2 cm
  • pasta miso
    50 g
  • telur
    2
  • bayam muda segar
    100 g
  • mi kering ramen
    270 g
  • lembaran nori robek menjadi 4 bagian
    1
  • biji jagung manis, kalengan
    4 sdm
  • daun bawang iris tipis-tipis, untuk hiasan
    2
  • biji wijen panggang, untuk hiasan
    2 sdt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 1249.3 mg
Protein 31.5 g
Kalorie 1860.2 kJ / 442.9 kcal
Tuk 23.9 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 24.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše