Kompatibilní verze
Bubur Ayam dengan Telur Pitan (Chicken Porridge with Century Egg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g fillet dada ayam, tanpa kulit, potong kecil-kecil (4-5 cm)
- 10 g kecap asin
- 1 - 2 sdt minyak wijen hitam
- 200 g beras putih bulir panjang, dibilas dan ditiriskan
- 1600 g air
- 2 telur pitan, dicuci (lihat tips)
- 2 telur asin, matang, cangkang dikupas dan dipotong dadu
- 2 sdt kaldu ayam bubuk, homemade atau instan
- 2 sdt garam
- 1 jumput lada putih bubuk
- 10 g jahe segar, diparut halus
- 2 tangkai ketumbar segar, daun saja, dicincang halus, untuk hiasan
- 2 tangkai daun bawang, dicincang halus, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g