
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g bawang putih
- 25 g bawang merah
- 30 g minyak sayur
- 140 g bakso daging potong bagi empat
- 100 g ayam yang sudah matang disuwir
- 100 g bumbu putih suhu ruang
- 400 g nasi basmati matang didinginkan semalaman
- 15 g cabai rawit merah segar iris tipis-tipis
- 50 g kecap manis
- 50 g chaisim (sawi hijau) potong sepanjang 5 cm
- ½ sdt kaldu ayam bubuk
- ½ sdt garam
- ¼ sdt lada putih bubuk
- 20 g bawang goreng
- 3 telur goreng mata sapi
- kerupuk bawang untuk penyajian
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 598 kcal / 2500 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 1765 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bubur Seafood Tio Ciu (Teochew Seafood Porridge)
45min
Mi Godog Jawa
30min
Bubur Ayam dengan Telur Pitan (Chicken Porridge with Century Egg)
30min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení