
Kompatibilní verze
Bubur Seafood Tio Ciu (Teochew Seafood Porridge)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g beras putih bulir panjang dibilas
- 2 sdt minyak wijen hitam (dipanggang)
- 2 sdt garam
- 150 g fillet ikan iris-iris (1 cm)
- 150 g cumi ring
- 200 - 250 g udang utuh kulit dibuang
- 1 sdm kecap ikan
- 1 jumput lada putih bubuk sesuai selera
- 10 bakso ikan (total 150 g)
- 20 g acar tongcai (sawi putih asin)
- 1500 g air
- 1 tangkai ketumbar segar daun saja, dicincang, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 174 kcal / 728 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mi Godog Jawa
30min
Bubur Ayam dengan Telur Pitan (Chicken Porridge with Century Egg)
30min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2h 25min
Pulut Pagi
4h 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1h 35min
Pasta Ragout Sayur
Ninguna valoración
Pasta dengan Sayuran
Ninguna valoración
Nasi Ham Pakchoy
Ninguna valoración
Bubur Sapi dan Jagung
35min