Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de chou vert, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 12 coquilles Saint-Jacques entières (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de carotte
- 10 g de gingembre frais
- 30 g de beurre
- 80 g de lardons fumés
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de noix de muscade en poudre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 pâte feuilletée maison
- farine, pour le plan de travail
- lait, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4119.8 kJ / 991.3 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 54.5 g
- Tuk
- 70.8 g
- Nasycený tuk
- 46.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1712.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin aux petits légumes
1 godz.
Chou farci de tourteau
2 godz.
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40min
Sauce à l'oseille
25min
Tourte au saumon et champignons sauce crème
3 Std.
Sauce à l'oseille
35min
Bar cuit à l'italienne, sauce aux poivrons grillés et salade de fenouil
40min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)
2 godz.
Sauce dieppoise
35min
Crème pâtissière à la pistache
30min
Sauce Messine
10 min