Kompatibilní verze
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Seppie
- 500 g di seppie pulite
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
Ragù di lenticchie
- 20 g di gambo di sedano
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di lenticchie in scatola, sciacquate e sgocciolate
- 250 g di passata di pomodoro
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 663.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 godz.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Vitello tonnato sottovuoto
5h