Kompatibilní verze
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Seppie
- 500 g di seppie pulite
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
Ragù di lenticchie
- 20 g di gambo di sedano
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di lenticchie in scatola, sciacquate e sgocciolate
- 250 g di passata di pomodoro
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 663.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 godz. 30 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min