Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spiedini di cavolfiore
- 5 fette di pancarré a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 750 g di cimette di cavolfiore colorate
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
Bagnacauda
- 3 spicchi di aglio senz'anima
- 20 filetti di acciughe sott'olio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 735.8 kJ / 175.9 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 146.9 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone con patate e zucchine
1h 15min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30min
Lasagna vegetariana
2h
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2h
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10min
Insalata di melone con salsa allo zenzero
30min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20min