Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spiedini di cavolfiore
- 5 fette di pancarré a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 750 g di cimette di cavolfiore colorate
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
Bagnacauda
- 3 spicchi di aglio senz'anima
- 20 filetti di acciughe sott'olio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 735.8 kJ / 175.9 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 146.9 mg
Alternativní recepty
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 Min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15 Min
Frittata di agretti
1 Std.
Insalata di finocchi e mela
20min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1 Std.
Zabaione con crumble di frutta secca
1 Std.
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3 Std.
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1 Std.
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Vellutata di asparagi e cocottine di uova filanti (Bimby Friend)
45 min