Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 471 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 Min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 Min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Tartine de pesto à la menthe, écrasé de petits pois et œuf mollet
30 Min
Risotto aux asperges et petits pois
40 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 Min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 Min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Risotto aux asperges et au safran
35 Min