Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 471 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto aux asperges et petits pois
40 λεπτ.
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto aux asperges
45min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Pesto
5 Min
Risotto aux asperges et au safran
35 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40 λεπτ.
Risotto milanais au safran
30 Min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 Min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35 Min