Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 471 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux cèpes
35min
Risotto aux asperges
45 min
Saumon rôti au pesto de brocoli
30 min
Risotto aux asperges
35min
Risotto milanais au safran
30 min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Pesto
5 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min