
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 471 kcal / 1975 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 56 g
Alternativní recepty
Risotto aux asperges et ail des ours
1hod.
Pesto petits pois et ricotta
10min
Risotto aux asperges
45min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1hod.
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto aux cèpes
35min
Risotto aux asperges
35min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1hod. 30min