Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux (3-4 cm)
- 70 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 120 g de champignons frais
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates entières pelées au jus
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 120 g de lentilles corail
-
1
c. à soupe de sauce de soja
nebo 1 c. à soupe de sauce de soja japonaise (shoyu), type tamari
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 817 kJ / 196 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 804.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Bolognaise aux lentilles vertes
40 min
Curry de pois chiches au tofu
25 min
Riz fondant aux légumes
25 min
Riz cantonais au tofu
1h
Pâtes à la bolognaise végétarienne
45 min
Chili sin carne
1h 25 min
Sauce bolognaise aux lentilles
55 min
Paëlla veggie
50min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55 min
One pot à la mexicaine quinoa, poivrons et maïs
30 min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1 godz. 30 min