Sauce bolognaise aux lentilles

Sauce bolognaise aux lentilles

4.6 325 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de carotte coupée en morceaux (3-4 cm)
  • 70 g de céleri branche coupé en morceaux
  • 120 g de champignons frais
  • 25 g d'huile d'olive extra vierge
  • 400 g de tomates entières pelées au jus
  • 1 c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
    1 cube de bouillon de légumes
  • 120 g de lentilles corail
  • 1 c. à soupe de sauce de soja
    1 c. à soupe de sauce de soja japonaise (shoyu), type tamari

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 804.5 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 817 kJ / 196 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 7.5 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 21.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...