Kompatibilní verze
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baked potatoes
- 500 g potatoes, cut in wedges
- 1 tbsp honey
- 20 g oil
- ½ tsp garlic powder
- 2 - 3 pinches brown sugar
- ½ tsp salt
- 2 - 3 pinches ground white pepper
Coleslaw
- 300 g white cabbage, cut in pieces (5-6 cm)
- 30 g soy sauce
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp sesame seeds
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp sugar
Tonkatus and dressing
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 - 2 tsp wasabi paste
- 25 g rice vinegar
- 50 g yoghurt
- 50 g mayonnaise
- 2 - 3 pinches sugar
- 2 - 3 pinches salt, plus ½ tsp and extra for seasoning
- 1 egg
- 60 g mineral water, sparkling
- 30 g cornflour (starch)
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 - 4 tbsp plain flour
- 4 pork chops, boneless (approx. 120 g each)
- 100 g panko breadcrumbs
- oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2418.3 kJ / 578 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 21.3 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1433.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Korean Bo ssam
29h 20 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 Std. 25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 Min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 Std. 10 Min
Crispy Roast Pork Belly
4 Std. 25 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min.
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min