Kompatibilní verze
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pfannenbrot
- 85 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- ½ TL Zucker
- 165 g Mehl
- 2 Prisen Salz
Eggs Benedict und Fertigstellung
- 2000 g Wasser, warm
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Braten
- 15 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft
- 120 g Butter, in Stücken
- 3 Eigelb
- ⅓ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 8 Scheiben Bacon
- Cherry-Tomaten zum Garnieren
- Cornichons zum Garnieren
- junge Salatblätter der Saison, gemischt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2978 kJ / 712 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 724 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bánh-Mi-Burger mit Möhrenstiften
1 Std.
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5 Std.
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Bibimbap-Burrito
1 Std.
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Tomatenessenz
13h 30 min
Pavlova mit gemischten Beeren
5h 30min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min
Sushi-Burger
1 Std. 30 Min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Pochierte Eier
30 Min