
Kompatibilní verze
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pfannenbrot
- 85 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- ½ TL Zucker
- 165 g Mehl
- 2 Prisen Salz
Eggs Benedict und Fertigstellung
- 2000 g Wasser warm
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier sehr frisch (siehe Tipp)
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Braten
- 15 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft
- 120 g Butter in Stücken
- 3 Eigelb
- ⅓ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 8 Scheiben Bacon
- Cherry-Tomaten zum Garnieren (volitelně)
- Cornichons zum Garnieren (volitelně)
- junge Salatblätter der Saison, gemischt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 712 kcal / 2978 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 55 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Sodík
- 724 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45min
Toast mit Dill-Joghurt, grünem Salat und pochiertem Ei
35min
Tomatenessenz
13hod. 30min
Ricepaper-Dumplings
40min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3hod. 30min
Bangkok-Hot-Dog
45min
Bánh-Mi-Burger mit Möhrenstiften
1hod.
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1hod. 15min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2hod. 50min
Okonomiyaki
45min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Pochierte Eier
30min