Kompatibilní verze
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pfannenbrot
- 85 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- ½ TL Zucker
- 165 g Mehl
- 2 Prisen Salz
Eggs Benedict und Fertigstellung
- 2000 g Wasser, warm
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Braten
- 15 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft
- 120 g Butter, in Stücken
- 3 Eigelb
- ⅓ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 8 Scheiben Bacon
- Cherry-Tomaten zum Garnieren
- Cornichons zum Garnieren
- junge Salatblätter der Saison, gemischt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2978 kJ / 712 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 724 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25 min
Bánh-Mi-Burger mit Möhrenstiften
1 Std.
Sesam-Lachs mit Soba-Nudel-Salat
30 min
Ricepaper-Dumplings
40 Min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 Std. 30 Min
Bibimbap-Burrito
1 Std.
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
1 Std. 15 Min
Okonomiyaki
45 Min
Sushi-Bowl to go
40 Min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Pochierte Eier
30 min