Kompatibilní verze
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g água
- 1 ½ - 2 c. chá de sal
- 250 g quinoa tricolor
- 200 g brócolos, só os floretes
- 150 g cenoura cortada em rodelas
- 150 g curgete cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 80 g sementes de abóbora
- 150 g alface romana cortada em pedaços
- 120 g folhas de espinafres, frescas
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 500 g tomate verde cortado em pedaços
- 2 - 3 pés de salsa, só as folhas
- 2 - 3 pés de coentros, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de pimenta
- 400 g coxas de frango s/ pele e s/ osso cortadas em pedaços (2-3 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2710.1 kJ / 647.7 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 861.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2h
Curgetes recheadas com arroz e carne
1h 5min
Fondue de abóbora com camarão
Žádné hodnocení
Sopa de batata com ovos e cogumelos salteados
40 phút
Legumes com arroz vietnamita
40 phút
Pimento recheado com arroz e salsa
55min
Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes
40 phút
Bobó de cogumelos com batata-doce
50min
Salada quente mediterrânica
30 dk
Salada quente de bulgur com abóbora
50min
Bucatini de beterraba e feta
25min
Empadão de frango com caril
1h 15min