Quiche de espinafres com base de polenta

Quiche de espinafres com base de polenta

4.3 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 doses

Suroviny

Massa
  • farinha de milho
    200 g
  • água
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
  • óleo
    30 g
  • farinha tipo 55
    120 g
  • fermento p/ bolos
    ½ c. chá de
Recheio
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • azeite
    30 g
  • espinafres descongelados bem espremidos
    150 g
  • queijo ricota
    150 g
  • queijo feta
    150 g
  • leite
    150 g
  • ovos batidos
    3
  • pimenta
    1 pitada de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 739.4 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 1917.2 kJ / 458.2 kcal
Tuk 23.7 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 46.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...