Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g beringelas (3 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 200 g cuscuz
- 70 g azeite
- 5 folhas de manjericão
- 5 pés de coentros
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g cenoura
- 80 g polpa de tomate
- 120 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g curgete cortada em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- ½ limão, só o sumo
- 20 folhas de hortelã-pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1190.2 kJ / 284.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 38.9 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 816.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz cremoso vegetariano
25 min
Embrulhos de couve-flor com salada de couve roxa
45 min
Gressinos de alecrim
Žádné hodnocení
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40 min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1h 5 min
Hambúrgueres de espelta
1h 10 min
Risoto de legumes assados e linguado
30 min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40 min
Bucatini de beterraba e feta
25 min
Massa com molho de legumes e queijo
1h
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 min