Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g beringelas (3 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 200 g cuscuz
- 70 g azeite
- 5 folhas de manjericão
- 5 pés de coentros
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g cenoura
- 80 g polpa de tomate
- 120 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g curgete cortada em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- ½ limão, só o sumo
- 20 folhas de hortelã-pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1190.2 kJ / 284.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 38.9 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 816.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa de tomate seco e tempeh
30 Min
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM5
35 Min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 Min
Molho oriental para legumes
10 Min
Bolo salgado Mediterrânico
50 Min
Caril de feijão-preto
35 Min
Bucatini de beterraba e feta
25 Min
Cuscuz de caldo-verde
20 Min
Cuscuz de couve-flor
20 Min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 Min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 Min
Strudel de legumes
50 Min