Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipollotto
-
½
peperoncino piccante fresco, senza semi
nebo 1 pezzettino di peperoncino secco piccante - 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 250 g di calamari freschi ad anelli sottili
- 200 g di piselli surgelati
- 250 g di riso Parboiled (cottura 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- prezzemolo tritato, a piacere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1568.8 kJ / 375 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 55.8 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 481.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di riso integrale con vongole e pomodorini
45 min
Riso ai frutti di mare
1sa 40 dk
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50 min
Filetti di pesce persico con caponata (Bimby Friend)
40min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50 min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30 min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1h
Risotto ai frutti di mare
45 min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1h
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Risotto alla pescatora
35min