Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 3 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di aceto di mele
- 50 g di acqua
Costolette di agnello
- 800 g di costolette di agnello
Salsa bernese
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 100 g di farina
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 70 g di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5308.7 kJ / 1268.8 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 111.2 g
- Nasycený tuk
- 50.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1151.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso in cagnone
45 Min
Crema di zucca sottovuoto
1 Std.
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Cheesecake al limone e lime
5h
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 godz. 30 min
Gamberoni in salsa di cocco caramellata
30 min
Noodles con gamberi e verdure (TM6)
40 Min
Involtini di tacchino e speck con salsa ai funghi (Bimby Friend)
40 Min
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3h
Lonza di maiale con purè e insalata
1 Std.
Spezzatino di vitello con peperoni rossi e patate
2 Std.
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3 Std. 30 Min