Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
Topping und Fertigstellung
- 100 g Datteln, entsteint
- 100 g Cashewkerne
- 20 - 30 g Rucola
- 400 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 5 g Madras-Curry-Pulver
- 150 g vegane Frischkäse-Alternative
- 20 g Agavendicksaft
- 100 g Feigen, frisch, in Scheiben oder geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2845 kJ / 680 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 610 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelcremesuppe
35 Min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 min.
Kartoffel-Spargel-Salat mit Dill-Joghurt-Dressing
40min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 min
Spinat-Crostini
20 min.
Buntes Tomatengratin
1h 30 min
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
40min
Blitz-Beeren-Crumble
45 Min
Waldorfsalat mit Mandarinen
20 min.
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30 min