Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g gelbe Paprika, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 300 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Wasser
- 40 g Tomatenmark
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Paprika de la Vera
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Pfeffer
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Avocados, halbiert
- 2 - 3 EL Tahin
- ½ Bund Koriander, gehackt
- 1 Fladenbrot, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2090 kJ / 499 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1093 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Veganes Austernpilz-Schawarma
45min
Locro Argentino
30min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 Min
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Süßkartoffel-Kumpir mit Tempeh-Füllung
1h
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50 Min
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25 Min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min