Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta per cannelloni
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno di carne
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 g di carne trita mista
- 50 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 30 - 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2540.8 kJ / 607.3 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Tuk
- 30.6 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 664.1 mg
Alternativní recepty
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Polpette alla calabrese
50min
Polpette al sugo
50min
Polpettone classico
1h 15min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Polpette di carne e melanzane
50min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Involtini di cotica al sugo
1h 10min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min